Ervaringen met Recruit Us

Uitzendbureau Recruit Us is een erkend leerbedrijf. Wil jij ook stagelopen? Lees hieronder wat studenten vonden van hun stage periode!

Shannyvienne Cicilia  over haar stage bij Uitzendbureau Recruit Us
““ Mijn stageperiode bij Recruit Us was een leerzame en leuke stage-ervaring. Het was leuk om deel te nemen aan een sterk en betrokken team met topcommunicatie en samenwerking. De begeleiding tijdens mijn stage vind ik uitstekend. Ik krijg niet alleen begeleiding van de leidinggevende, maar ook van andere medewerkers waarmee ik samenwerk. Je krijgt goede uitleg en kennis over het werken in de dienstverlening. Ik ben echt dankbaar voor deze ervaring, en voor wat deze heeft bijgedragen aan mijn ontwikkeling als dienstverlener en voor de toekomst.”

Sven Klarenbeek  over zijn stage bij Uitzendbureau Recruit Us
“Mijn stage bij Recruit Us was een super leuke en vooral leerzaam tijd. Mikis en Noortje betrokken me volledig bij het team en waardeerde mijn inbreng. Het was leuk om te zien dat hier daadwerkelijk iets mee werd gedaan. Tijdens deze stage heb ik veel geleerd over de processen die komen kijken bij het vinden en uitzenden van personeel, maar ook over de juridische processen. Deze stage benadrukte het belang van open communicatie en samenwerking. Ik ben erg dankbaar voor deze ervaring. Bedankt, Mikis en Noortje!. “

Jelmar Gerritsma  over zijn stage bij Uitzendbureau Recruit Us
“Als stagiair bij Recruit Us was ik ondergedompeld in de wereld van werving en selectie in de bouwsector. Ik kreeg de kans om nauw samen te werken met ervaren recruiters en te leren hoe ik de perfecte match kon vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers. Recruit Us heeft me waardevolle inzichten gegeven in het recruitmentproces.  Nieuwe input inbrengen vonden ze enorm waardevol en hier werd ook daadwerkelijk naar geluisterd. Dit is een stageplek waar je vrij snel verantwoordelijkheden krijgt en ik denk dat je op die manier het snelst leert. Ik wil Noortje en Mikis bedanken voor mijn prachtige stage bij dit bedrijf!”

Sido Fokkens over zijn stage bij Uitzendbureau Recruit Us
“Mijn stage bij Recruit Us was een geweldige ervaring! Ik kon impact hebben op het bedrijf en mijn feedback werd serieus genomen. Mikis en Noortje waardeerden mijn inbreng en het voelde geweldig om te zien dat mijn ideeën werden geïmplementeerd. Het was inspirerend om te werken in een omgeving waar mijn stem werd gehoord en ik een verschil kon maken. Deze stage heeft mijn marketingvaardigheden versterkt en me geleerd hoe belangrijk feedback en samenwerking zijn. Ik ben dankbaar voor deze waardevolle en verrijkende ervaring.”

Durk Smeding over zijn stage bij Uitzendbureau Recruit Us
“Mijn periode bij Recruit Us heb ik als zeer prettig ervaren! Mikis en Noortje zijn heel behulpzaam en zien ook in waar je mee bezig bent een daadwerkelijke toevoeging kan hebben op de bedrijfsvoering. Aangezien zij zelf een paar jaar geleden begonnen zijn, leren zij bepaalde processen telkens weer te verbeteren. Hierdoor ben je als stagiair écht onderdeel van een team, waar je veel bewegingsruimte hebt voor jezelf! Een ideale plek om erachter te komen waar je sterktes en leerpunten liggen in de praktijk!”