Over Ons

Oprichting

In 2018 is Recruit Us Bouw & meer begonnen als een no-nonsense bemiddelingsbureau. Er worden bij voorkeur persoonlijke gesprekken gevoerd, met de kandidaten die we uitzenden, de ZZP’ers die we opdrachten bieden & onze relaties-werkgevers. Hierdoor is Recruit Us Bouw & meer in staat maatwerk en passend advies te geven. De specialisatie ligt voornamelijk in de bouw, maar er zijn ook mogelijkheden in bijvoorbeeld de schoonmaak of de horeca. Recruit Us Bouw & meer werkt samen met een backoffice, zodat transparantie en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn.

Samenwerken

Wil je kijken of wij ook kunnen samenwerken, als persoon of als bedrijf? We houden van korte lijnen!  Bel of Whatsapp naar 06-20073713. Ons kantoor bevindt zich aan de Kelvinstraat 17-1, 8921 AN te Leeuwarden. Het telefoonnummer is 058-2030888. Uiteraard kun je ook mailen naar info@recruitus.nl

Je kunt ook contact opnemen als je op zoek bent naar een baan bij op ons kantoor. Stage lopen is ook mogelijk, er zijn je al velen voorgegaan!

Graag tot ziens!

Groet, het tet team van Recruit Us


Wat studenten vonden van hun stage periode bij Recruit Us

Durk Smeding over zijn stage bij Recruit Us Bouw & Meer

“Mijn periode bij Recruit Us Bouw & Meer heb ik als zeer prettig ervaren! Mikis en Noortje zijn heel behulpzaam en zien ook in waar je mee bezig bent een daadwerkelijke toevoeging kan hebben op de bedrijfsvoering. Aangezien zij zelf een paar jaar geleden begonnen zijn, leren zij bepaalde processen telkens weer te verbeteren. Hierdoor ben je als stagiair écht onderdeel van een team, waar je veel bewegingsruimte hebt voor jezelf! Een ideale plek om erachter te komen waar je sterktes en leerpunten liggen in de praktijk!”

Sido Fokkens over zijn stage bij Recruit Us Bouw & Meer

“Mijn stage bij Recruit Us Bouw & Meer was een geweldige ervaring! Ik kon impact hebben op het bedrijf en mijn feedback werd serieus genomen. Mikis en Noortje waardeerden mijn inbreng en het voelde geweldig om te zien dat mijn ideeën werden geïmplementeerd. Het was inspirerend om te werken in een omgeving waar mijn stem werd gehoord en ik een verschil kon maken. Deze stage heeft mijn marketingvaardigheden versterkt en me geleerd hoe belangrijk feedback en samenwerking zijn. Ik ben dankbaar voor deze waardevolle en verrijkende ervaring.”

Jelmar Gerritsma  over zijn stage bij Recruit Us Bouw & Meer

“Als stagiair bij Recruit Us Bouw &  Meer was ik ondergedompeld in de wereld van werving en selectie in de bouwsector. Ik kreeg de kans om nauw samen te werken met ervaren recruiters en te leren hoe ik de perfecte match kon vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers. Recruit Us Bouw & Meer heeft me waardevolle inzichten gegeven in het recruitmentproces.  Nieuwe input inbrengen vonden ze enorm waardevol en hier werd ook daadwerkelijk naar geluisterd. Dit is een stageplek waar je vrij snel verantwoordelijkheden krijgt en ik denk dat je op die manier het snelst leert. Ik wil Noortje en Mikis bedanken voor mijn prachtige stage bij dit bedrijf!”