test2

Spoelkeuken medewerker

Voor een relatie in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een spoelkeuken medewerker. Jij houdt je bezig met verwerken en schoonmaken van keukengerei. De werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag 7 uren per shift. Bij drukte kan het zijn dat er meer uren gewerkt dient te worden.

      Bekijk vacature

Leerling Glaszetter

Voor een relatie in de buurt van Drachten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leerling glaszetter. Jij gaat onder begeleiding van een vakspecialist alle kneepjes van het vak leren, terwijl je wordt betaald💸.

      Bekijk vacature

Renovatie Timmerman Friesland

Voor een relatie in de buurt van Leeuwarden zijn wij op zoek naar een renovatie timmerman. De vacature is beschikbaar voor timmerlieden in loondienst en voor ZZP'ers.

      Bekijk vacature

Schoonmaker

Voor een relatie in de buurt van Zwolle zoeken wij een gemotiveerde schoonmaker of schoonmaakster.

      Bekijk vacature

Metselaar gezocht!

Wij zijn altijd op zoek naar metselaars door het hele land. Neem vrijblijvend contact op dan kijken wij wat er mogelijk is.

      Bekijk vacature

Leerlingen Bouw gezocht!

Uitgeschreven bij je studie? Helemaal klaar met lange colleges, wordt dan leerling bouw. Onder begeleiding van een vakspecialist alle kneepjes van het vak leren, terwijl je wordt betaald💸.

      Bekijk vacature

Timmerman gezocht!

Wij zijn altijd op zoek naar timmermannen door het hele land. Neem vrijblijvend contact op dan kijken wij wat er mogelijk is.

      Bekijk vacature