test2

Voorvrouw Leeuwarden

Wij zoeken een Parttime Voorvrouw in Leeuwarden voor 12,5 uur per week. Jouw rol als Voorvrouw omvat het leiden van het team en het waarborgen van een vlotte werking gedurende de werktijden, van maandag tot en met vrijdag van 16:30 tot 19:00 uur. Ben jij de organisatorische kracht die ons team kan sturen tijdens deze uren?

      Bekijk vacature

Calculator

Ben jij een nauwkeurige rekenmeester met passie voor precisie en technische projecten? We zoeken een Calculator die gedreven wordt door het opstellen van gedetailleerde calculaties voor uitdagende projecten in Friesland. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig inschatten van kosten, het opstellen van offertes en het coördineren van projectdocumentatie. Je analyseert projectvereisten, beoordeelt tekeningen en communiceert effectief met interne teams en leveranciers.

      Bekijk vacature

Lasser

Wij zoeken een bekwame en enthousiaste lasser die bedreven is in het vervaardigen van diverse producten, variërend van eenvoudige tot complexe constructies met hoge eisen aan toleranties en afwerking. Het werk omvat het lassen van staal, roestvrij staal en incidenteel aluminium. Als lasser ben je niet alleen verantwoordelijk voor het nauwkeurig uitvoeren van laswerkzaamheden, maar ben je ook in staat om met jouw materiaal- en proceskennis bij te dragen aan de ontwikkeling van mallen. Bovendien speel je een cruciale rol in het vastleggen van bewerkingsstappen en lasvolgordes. We verwelkomen sollicitanten met een passie voor kwaliteit en precisie, die graag willen bijdragen aan zowel eenvoudige als uitdagende projecten.

      Bekijk vacature

CNC Operator

Als CNC operator ben je verantwoordelijk voor het precies bewerken van plaatmateriaal met behulp van een CNC kantbank. Jouw taken omvatten het zelfstandig instellen van de machine, beheren van de aan- en afvoer van producten, verwerken van meetrapporten en uitvoeren van regulier onderhoud. Ervaring met diverse materialen, zoals RVS, aluminium en staal tot een dikte van 6 mm, is essentieel.

      Bekijk vacature

Automonteur

Wij zoeken een ervaren automonteur voor een relatie in Friesland. Als automonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan diverse voertuigen, waarbij je moderne technologie en diagnoseapparatuur gebruikt. De ideale kandidaat heeft aantoonbare ervaring, kennis van autotechnologie, en een klantgerichte instelling.

      Bekijk vacature

(Allround) Jachtschilder

Wij zoeken een (allround) Jachtschilder voor een relatie in Friesland. Jij bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en schilderen van jachten met oog voor detail en kwaliteit. Belangrijke taken omvatten schuren, plamuren, gronden en het toepassen van diverse schildertechnieken. Geen ervaring is niet erg je word intern opgeleid.

      Bekijk vacature

Steigerbouwer Friesland

Wij zijn op zoek naar een ervaren steigerbouwer voor een relatie in Friesland, een vooraanstaand bedrijf in de bouwsector. Als steigerbouwer ben je verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en afbreken van steigers op verschillende bouwlocaties. Je dient te werken in overeenstemming met strenge veiligheidsnormen en voorschriften. De ideale kandidaat heeft ervaring in steigerbouw, is in het bezit van een geldig VCA-certificaat, en heeft kennis van relevante wet- en regelgeving.

      Bekijk vacature

Werkvoorbereider

Ben je op zoek naar een uitdagende rol als Werkvoorbereider in de cement- en betonindustrie bij een toonaangevend bedrijf? Voor een relatie in Friesland zoeken wij een enthousiaste Werkvoorbereider die verantwoordelijk zal zijn voor het plannen, organiseren en coördineren van projecten. Als Werkvoorbereider zorg je voor een vlotte uitvoering van projecten binnen budget en planning door het beheren van documentatie, materialen, en het coördineren van teamleden en onderaannemers. Als je beschikt over een MBO-opleiding, organisatorische vaardigheden en een proactieve houding, nodigen we je uit om te solliciteren.

      Bekijk vacature

MIG/MAG Lasser

Voor een relatie in Friesland zoeken wij een mig/mag lasser. Als MIG/MAG Lasser krijg je de kans om je lasvaardigheden toe te passen op uitdagende projecten. We zoeken een ervaren lasser met certificeringen, die nauwkeurigheid en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Klik voor meer info over de vacature

      Bekijk vacature

Uitvoerder Bouw/Infra

Voor een relatie in Friesland zoeken wij een uitvoerder. Ben je een ervaren uitvoerder met een passie voor het bouwproces en het leveren van hoogwaardige resultaten? Dan is deze vacature wat voor jou!

      Bekijk vacature

Werk voorbereider

Voor een relatie in Friesland zijn wij op zoek naar fulltime werk voorbereider. Wij zoeken een werkvoorbereider die goed kan samenwerken, bijdraagt aan een positieve werksfeer, makkelijk kan schakelen tussen de verschillende soorten werkzaamheden en voldoende leidinggevende of coachende kwaliteiten heeft. Je zult samenwerken met verschillende teams en afdelingen om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget worden afgerond.

      Bekijk vacature

Dakdekkers

Voor een relatie in Drenthe zijn wij op zoek naar fulltime dakdekkers. Als dakdekker ben je verantwoordelijk voor het plaatsen, repareren en onderhouden van daken voor verschillende projecten. Je speelt een essentiële rol bij het waarborgen van de structurele integriteit en waterdichtheid van gebouwen.

      Bekijk vacature

Dakdekker

Voor een relatie in Friesland zijn wij zijn op zoek naar ervaren dakdekkers om het team te versterken. Als dakdekker ben je verantwoordelijk voor het plaatsen, repareren en onderhouden van daken voor verschillende projecten. Je speelt een essentiële rol bij het waarborgen van de structurele integriteit en waterdichtheid van gebouwen.

      Bekijk vacature

Mallenmaker

Voor een relatie in Friesland zijn wij op zoek naar een ervaren mallenmaker. Als mallenmaker ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, vervaardigen en onderhouden van mallen voor gebruik in ons productieproces. Vanaf een werktekening zie je precies hoe de mal eruit moet komen te zien en timmer je de bekisting in elkaar. Je snapt dat het op de millimeter nauwkeurig in elkaar getimmerd moet worden.

      Bekijk vacature

Kraanmachinist (ZZP)

Ben jij een ervaren kraanmachinist die niet gebonden wil zijn aan één locatie, maar de vrijheid van het ZZP-leven wil omarmen? Zoek niet verder! We zijn op zoek naar een gepassioneerde kraanmachinist die klaar is om de wereld van de bouw te veroveren.

Let op: Deze vacature is bedoeld voor zelfstandige kraanmachinisten die als ZZP'er willen werken.

      Bekijk vacature

Steigerbouwer(Hulp)

Als Hulp Steigerbouwer ondersteun je het team van ervaren steigerbouwers in het opbouwen, aanpassen en afbreken van steigers op diverse locaties. Je assisteert bij het monteren en demonteren van de steigers en draagt bij aan een veilige werkomgeving. De werkzaamheden zijn maandag tot vrijdag van 07:00-16:00.

      Bekijk vacature

Schoonmaker Coevorden

Wij zoeken enthousiaste schoonmakers voor onze opdrachtgever in de buurt van Oosterwolde! Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van diverse ruimtes. Ervaring is een pré, maar niet vereist. Flexibiliteit, oog voor detail en een goede werkethiek zijn belangrijk. Wij bieden een afwisselende functie en een marktconform salaris. Je werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag het betreft ongeveer 20 uur werk per week.

 

      Bekijk vacature

Schoonmaker Oosterwolde

Wij zoeken enthousiaste schoonmakers voor onze opdrachtgever in de buurt van Oosterwolde! Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van diverse ruimtes. Ervaring is een pré, maar niet vereist. Flexibiliteit, oog voor detail en een goede werkethiek zijn belangrijk. Wij bieden een afwisselende functie en een marktconform salaris. Je werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag het betreft ongeveer 20 uur werk per week.

      Bekijk vacature

Schoonmaker Heerenveen

Wij zoeken enthousiaste schoonmakers voor onze opdrachtgever in de buurt van Heerenveen! Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van diverse ruimtes. Ervaring is een pré, maar niet vereist. Flexibiliteit, oog voor detail en een goede werkethiek zijn belangrijk. Wij bieden een afwisselende functie en een marktconform salaris. Het betreft ongeveer 20 uur werk per week.

      Bekijk vacature

Medewerker Bediening (Vlieland)

Ben jij een enthousiaste en gastvrije persoonlijkheid met een passie voor  klantenservice? Wij zijn op zoek naar een Medewerker Bediening voor een voor onze relaties. Als Medewerker Bediening ben je het gezicht van een restaurant en speel je een cruciale rol bij het creëren van een memorabele eetervaring voor de gasten. De uren kunnen op lopen tot 40 uur per week aan de hand van je beschikbaarheid.

      Bekijk vacature

Glaszetter (Friesland)

Voor een gerenommeerd glaszettersbedrijf in de buurt van Leeuwarden dat gespecialiseerd is in het plaatsen en vervangen van glas voor zowel particuliere als zakelijke klanten zijn wij op zoek naar een ervaren glaszetter. Als glaszetter ben jij verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen en vervangen van glas in verschillende soorten gebouwen waaronder woningen, kantoren en winkels.

      Bekijk vacature

Bouwhulp (Friesland)

Voor een aantal bouwbedrijven uit Friesland zijn wij op zoek naar bouwassistenten. Als bouwhulp/bouwassistent ben je een essentieel onderdeel van een bouwteam. Je ondersteunt vakmensen zoals timmerlieden, metselaars en andere specialisten bij diverse bouwprojecten.

      Bekijk vacature

Kozijn monteur (Friesland)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar twee kozijn monteurs in de provincie Friesland. Als kozijnmonteur ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig installeren en onderhouden van kozijnen en ramen. Je zult werken aan verschillende projecten, variërend van woningbouw tot commerciële projecten.

      Bekijk vacature

Timmerman 2

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bouwbedrijf dat actief is in de bouwsector ze zijn gespecialiseerd in diverse bouwprojecten, waaronder residentiële woningen, commerciële gebouwen en renovaties. Als Timmerman Assistent ondersteun je onze ervaren timmerlieden bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je zult werken op diverse projectlocaties, waar je de kans krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen en praktische ervaring op te doen in de bouwsector.

      Bekijk vacature

Schoonmaker (Zwolle)

Wij zoeken enthousiaste schoonmakers voor onze opdrachtgever in de buurt van Zwolle(stad)! Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van diverse ruimtes. Ervaring is een pré, maar niet vereist. Flexibiliteit, oog voor detail en een goede werkethiek zijn belangrijk. Wij bieden een afwisselende functie en een marktconform salaris.

      Bekijk vacature

Housekeeper (Friesland)

Wij hebben een vacature beschikbaar bij een hotel in de buurt van Harlingen. Als housekeeper ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van de hotelkamers en algemene ruimtes. Je zorgt ervoor dat alle kamers op tijd schoongemaakt en voorbereid zijn voor de aankomst van nieuwe gasten.

      Bekijk vacature